HomeSense categoriaL’ICS Terres de l’Ebre dona la benvinguda als nous residents

L’ICS Terres de l’Ebre dona la benvinguda als nous residents

A l’aula Dr. Ferran ha tingut lloc l’acte de benvinguda als residents que s’han incorporat als centres i serveis de les unitats docents de la Gerència Territorial per fer la seva especialitat. En total 15 residents repartits entre la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i la Unitat Docent Multidisciplinària d’Obstetrícia i Ginecologia.

Set residents inicien l’especialitat  de Medicina Familiar i Comunitària, concretament al CAP Baix Ebre, el CAP El Temple i el CAP Deltebre. A l’HTVC els cinc residents són de les especialitats d’Anàlisis Clíniques, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Anestesiologia i Reanimació, Pediatria i Radiodiagnòstic, i tres llevadores residents cursaran el primer any a la Unitat Docent Multidisciplinària d’Obstetrícia i Ginecologia.

Això representa que s’han cobert la majoria de les places que el 2019, mitjançant la convocatòria anual de formació especialitzada, el Ministeri de Sanitat oferia per a les unitats docents de l’ICS al territori.

L’acte de benvinguda als nous residents ha estat presidit per Maria Ferré, directora del Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre; Maria José Rallo, directora de centre de l’HTVC; Beatriz Satué, cap d’estudis de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, i Adelaida Cardona, cap d’estudis de l’HTVC. També hi han intervingut Marta Berenguer, responsable territorial de l’Àrea de Gestió del Coneixement, i Estrella Martínez, adjunta a la Direcció de l’HTVC.

Des de la taula s’ha invitat els residents a presentar-se i a explicar els motius pels quals han triat les Terres de l’Ebre per a la seva especialització.

Durant les properes setmanes els futurs especialistes, que des de dilluns passat ja s’han anat integrant als diferents serveis i equips, faran la formació inicial d’acollida per facilitar-los la incorporació a l’activitat diària.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies