HomeSense categoriaLa Ràpita celebrarà una nova edició de la Festa del Mar amb...

La Ràpita celebrarà una nova edició de la Festa del Mar amb novetats i una jornada amb moltes activitats

L’Estació Nàutica la Ràpita-Delta de l’Ebre, amb el suport de l’Ajuntament de la Ràpita celebrarà el proper 8 de juny una nova edició de la Festa del Mar i del Marina Day, amb un ampli ventall d’activitats nàutiques, degustacions gastronòmiques i mostra de comerç i de les potencialitats de la badia dels Alfacs.

La proposta inclourà activitats nàutiques, gastronòmiques i culturals com ara vela lleugera, windsurf, paddle surf, caiac i kitesurf, també una mostra de comerç local, degustació popular de musclos i mostra gastronòmica. Com a novetats enguany s’oferirà la 1ª Mostra d’Economia Circular i Mobilitat Sostenible, i la Concentració de vehicles Tesla.

Entre les activitats nàutiques, destaca la conducció d’embarcacions sense titulació, sortida amb la Barca de Pau fins les muscleres, bateig de vela lleugera i de submarinisme en piscina, circuit de caiac, iniciació al paddle surf, Jornada de portes obertes “Campus Estiu Delting Parks” per a menors de 16 anys. Iniciació al Wake board i visita embarcació Salvamar.
Com tots els anys s’han inclòs en la programació moltes activitats infantils i culturals, amb el shopping: a càrrec de l’Andarin. Amb un Parell de mans, La Font i la Botiga de la plata, la Fira d’ocasió de material Nàutic, demostració d’artesania a càrrec de Joan Cartes, prova de mar de material de salvament marítim, espectacle de dansa a càrrec de JazzDansa i taula Rodona sobre medi ambient, les oportunitats de l’economia circular.

Tampoc podia faltar en aquesta edició la proposta gastronòmica amb el Musclo Vermut, amb degustacions dels millors musclos de la Badia dels Alfacs acompanyats de Vermut Rapitenc i bona música. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies