HomeSense categoriaMel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de...

Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project”

L’empresa perellonenca Mel Muria (www.mielmuria.com) s’ha desplaçat fins a Lunigiana, a la Toscana italiana, com a ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, per participar a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project: Xarxa d’apicultors a les Reserves de la Biosfera del Mediterrani”.

Aquest projecte té com a objectiu promoure la col·laboració transfronterera entre territoris i millorar la diversistat biológica i cultural derivada de l’apicultura, amb la presentació i la promoció de les Reserves de la Biosfera com a llocs d’excel·lència per a la producció de mel.

L’equip de Mel Muria, que ha viatjat a Itàlia acompanyat d’una representant del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), ha participat al projecte com a empresa acreditada de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, i alhora en representació de Catalunya i d’Espanya.

A banda de Mel Muria, el projecte està co-dirigit per altres quatre Reserves de la Biosfera a partir de diverses ribes del mar Mediterrani: Appennino Tosco Emiliano (Itàlia), Valleé du Fango (França), Jabal Moussa (Liban) i Djebel Bou Hedma (Tunísia).

Els representants de Mel Muria, apicultors des de 1810, han aprofitat aquests dies de col·laboracions per realitzar diversos workshops comentant les realitats en la apicultura a cada país. En concret l’equip de Muria ha participat al workshop d’Estratègies de Màrquetingpresentant les diverses estratègies que realitzen amb les diferents marques que comercial·litzen (Muria, Muria Bio i artMuria), des de xarxes socials, promocions, fires, events o diferents accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). També han participat al workshop sobre Apicultura i Turisme, presentant el Muria Centre d’Interpretació Apícola ubicat a les seves instal·lacions d’El Perelló (Baix Ebre).

La trobada internacional ha servit per posar en comú diferents realitats sobre apicultura, diferents experiències i qüestions específiques sobre el món de les abelles i per proposar accions per a la xarxa d’apicultors a les diferents Reserves de la Biosfera del Mediterrani.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 30

Últimes notícies