Bons resultats dels escolars ebrencs a la primera jornada de les finals nacionals dels jocs esportius de Catalunya

Van assolir importants pòdiums en totes les disciplines convocades

Esports

Toni Sorli, del Sagrada Família de Tortosa, al pòdium com a campió de Catalunya escolar de tennis taula benjamí
Toni Sorli, del Sagrada Família de Tortosa, al pòdium com a campió de Catalunya escolar de tennis taula benjamí

Els esportistes ebrencs han obtingut uns molt bons resultats durant el primer cap de setmana de Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya celebrades a Reus, Igualada i Ribera de Cardós, on al marge d'acudir en gran número en representació de l'Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l'Ebre van poder assolir també importants pòdiums en totes les disciplines convocades.

En gimnàstica rítmica individual dels sis pòdiums obtinguts destaquen els primers llocs de dos gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica de l'Ampolla, Ariadna Nicorescu i Mariona Gallego, primeres en cadet individual obert cinta i infantil obert maces respectivament, així com el premi Valors a les entrenadores de l'AME Ametlla de Mar, Tere Llambrich i Anna Vila, per la seva empatia durant tota la competició amb les seves esportistes i amb la resta de participants.

En escacs individual una de les places d'honor va ser per César Cervera del Club Escacs Tortosa, tercer en categoria cadet. Tots els  pòdiums ebrencs de la final nacional de patinatge artístic van ser per a les representants del Montsià, un total de quatre, destacant el primer lloc d'Ainara José del Club Patí Alcanar en aleví nivell A, i el premi Valors lliurat a Ivan Garriga, també d'Alcanar per ser capaç de sobreposar-se a la música de la cançó que tot i no ser la seva, va patinar igualment amb un somriure d'orella a orella. A la final natació es van sumar un total de nou pòdiums, sis per al Club Natació Tortosa, destacant el primer lloc d'Oriol Ferri  del Tortosa en 100 metres esquena en la categoria infantil masculí, i també les dos primeres posicions de Vicent Fabregat del PME La Ràpita en 100 metres braça infantil masculí, i de l'equip de relleus 4x50 cadet mixt del Club Naùtic Amposta. En bàdminton els pòdiums van tenir els dos obtinguts per l'equip perellonenc, destacant el campionat de Catalunya obtingut per Joan Callau en aleví masculí. En tennis taula en individual es va pujar quatre vegades als llocs d'honor individual i també quatre en equips, destacant el primer lloc individual de Toni Sorní del Sagrada Familia de Tortosa en benjamí masculí, i en equips la primera posició del Ramon i Cajal d'Ulldecona en aleví femení i del Sagrama Familia en benjamí masculí. 

Comentaris

miguel fontanet todo BOT 43785
1.

Al Campeonat de Catalunya de futbol-7 ba guanya el torneix representant les terres de l,ebre el CF.Gandesa ni una paraula a cap diari de les terres de l´ebre , i aixo que estem acubidats a la nit del deport al auditori . gracies

Comenta aquest article