HomeEsportsMés de 600 Triatletes en el Tritour d'Amposta

Més de 600 Triatletes en el Tritour d’Amposta

Amposta va ser escenari de la segona prova inclosa en el calendari de la Lliga TriTour, amb la participació de més de 600 triatletes, produint-se un increment de més de 200, respecte a la primera edició de l’any passat, consolidant la prova que pot situar-se aviat entre els triatlons més destacats del panorama català.

En la distància esprint, en categoria masculina, el vencedor va ser Darío Pérez (CT Tritones La Rioja), amb 1:04:03, davant de Miquel Solé (Fastriatlón),1:04:2, i d’Heribert Cubells (Katoa), 1:04:28. En categoria femenina, Laura Pérez (CT Cornellà), 1:13:08, es va imposar, entrant per davant de Mònica Gresol (UC Sant Cugat), 1:13:57, i  Marta Cheto (CT Basiliscus), 1:16:10, que van ser segona i tercera, respectivament.
Pel que fa a la distància olímpica, en la prova masculina va ocupar la primera posició David Guimerà (CT Davima), 2:06:41 seguit de Rafael San José (BCN Triathlon Total 3), 2:07:10 i de Ferran Balcells (CT L’Eix de Navas), 2:09:09, completant el podi. En fèmines, Irene Sánchez (Dimensión 3 CT), 2:28:17, es va imposar, per davant d’Andrea Hom (CN Valldoreix), 2:30:38 i Andrea Medrano (BCN Triathlon Total 3), que van ser segon i tercer lloc.
En una altra de les modalitats, en la distància short, va signar la primera plaça Roger Manyà (AE Rockets), 1:51:54, superant a Francesc Escolà (CT Cornellà) i Lucas Miquel Campos (2XTRI), 1:57:19. En categoria femenina, primera plaça per a  Clara Janés (CT Cornellà), 2:12:50, dominant la prova per davant Laia Foved (Tritraining), 2:20:36 i de Montse Galbany (Fasttriatlón), 2:24:25.
En la distància half, Ricard Marí (CE Espalmador de Formentera), 3:59 va ser el guanyador, i a ell li van seguir Diego Moral (CE Picornell) i Pep Boatella (CT Catalumya). En categoria femenina, la primera va ser María Rodríguez (CT Ondarreta Alcorcón), 4:38 ‘), seguida de Miriam Murillo (CT Baix Montseny), i d’Ana Hernández (CT Rayo Team).

Cal destacar que Amposta es va bolcar amb la celebració d’aquesta prova.