HomeSense categoriaL’Ametlla de Mar enceta este cap de setmana la proposta de...

L’Ametlla de Mar enceta este cap de setmana la proposta de la Fira del Mar

L’Ametlla de Mar enceta la Fira del Mar, una nova proposta, que s’afegeix a l’ampli ventall d’activitats programades per la temporada estiuenca.

Coincidint amb les Jornades Gastronòmiques, i a la Façana Marítima, durant tota la jornada del dissabte i el diumenge al matí, els visitants podran gaudir d’una atractiva oferta d’activitats a preus especials, incloent-hi també artesania, batejos de submarinisme, sortides en caiac, barca i motos d’aigua, respirador de superfície, navegació en catamarà per  a veure les tonyines roges i les instal·lacions aqüícoles de Balfegó i al Centre d’Interpretació de la Pesca, xarrada La Marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera. O, l’exposició Mar Viva, els tallers de meduses del projecte el mar a fons i del submarí exploració dels oceans, i a més tot un seguit d’activitats per a conèixer més el mar.

Destaca també l’activitat organitzada per GreenPeace a la platja de l’Alguer, que consistirà que els voluntaris es pintaran el cos amb pintures naturals de color blau per a fer-se una foto de grup.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 65

Últimes notícies