HomeEsportsXavi Costa renova per dos temporades amb el Noia Freixenet

Xavi Costa renova per dos temporades amb el Noia Freixenet

El jugador ampostí Xavi Costa ha renovat el seu compromís amb l’equip del Noia Freixenet de Divisió d’Honor, per les dos properes temporades. Costa s’ha mostrat “molt content de seguir en aquest projecte” i espera “assolir els objectius, que de moment aquest any estem assolint, i intentar l’any que ve a mirar més amunt”. En aquest sentit, també assegura que la temporada que ve “hem d’intentar fer el mateix paper que aquest any, classificar-nos per quarts de la Lliga Europea i somiar en una Final Four”. Costa de 33 anys va arribar al Noia Freixenet l’estiu passat després d’estar dos temporades al Viareggio. Va formar-se a les categories inferiors del C. H. Vila-Seca i va debutar al primer equip la temporada 2002/03 a Primera Nacional, amb qui va assolir l’ascens a l’Ok Lliga i va disputar la màxima competició estatal durant tres anys més.

La temporada 2006/07 va incorporar-se al Lleida Llista Blava i, un any més tard, va fitxar pel Club Patín Tenerife. Durant les quatre temporades que va jugar a les illes canàries, va guanyar una Copa de la CERS (2007/08) i un subcampionat de la Copa Continental (2008/09).

L’any 2011 va fitxar pel Vendrell on, la temporada següent (2012/13), va guanyar la Copa del Rei, sent-ne l’MVP, i també va aixecar la Copa de la CERS. Al Reus Deportiu va quedar subcampió de la Supercopa d’Espanya (2013/14) i subcampió de la Copa de la CERS (2014/15).

Abans de fitxar pel Viareggio va jugar una temporada amb el Futbol Club Barcelona (2015/16), amb qui va guanyar la Copa del Rei, l’Ok Lliga, la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya.
L’exitós palmarès de Xavi Costa a nivell de clubs, es complementa amb la seua participació en la selecció espanyola. L’any 2014, a Alcobendas, va ser subcampió d’Europa amb la selecció estatal. El 2008, amb la sub-23, va ser subcampió de la Taça Latina de Coimbra; i, tres anys abans, amb la sub-19, havia estat subcampió d’Europa a Santander. L’any 2002 va proclamar-se campió d’Europa sub-16 a França.
 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies