HomePolíticaLluís Soler remodelarà tot el cartipàs per a incorporar els nous regidors

Lluís Soler remodelarà tot el cartipàs per a incorporar els nous regidors

Després d’una setmana d’impàs, l’alcalde en funcions de Deltebre i candidat d’Enlairem Deltebre, Lluís Soler, ha començat esta setmana a gestionar la victòria a les urnes, que li han atorgat una majoria absoluta d’11 regidors per al pròxim mandat.

Soler prepara la confecció d’un cartipàs, que si bé es preveu continuista en algunes àrees, tindrà un punt de renovació força important. D’entrada, ja ha avançat que es crearan regidories noves i que amb el nou cartipàs s’intentarà millorar la gestió d’algunes àrees que amb un govern en minoria van quedar més desateses: “com que ja venim governant, sabem quines són les àrees que avui per avui coixegen i allò que hem de millorar a nivell organitzatiu intern per resoldre estos serrells”, ha assegurat Soler en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre.

El nou govern de Soler comptarà amb cinc cares noves, la de la número 2 de la candidatura d’Enlairem, Elisabet Tomàs, a més d’Ingrid Santiago, Joan Lucas, Carme Franch i Andreu Curto. Segons Soler hi haurà una reorganització important del cartipàs per a donar entrada als nous regidors i “aprofitar al màxim totes les potencialitats de cadascun dels membres de la candidatura”. També ha advertit que “no necessàriament tots els regidors que ja estaven han de portar les mateixes àrees. Els hem de donar diferents responsabilitats perquè supòsiga també per a ells un punt de  motivació i de creixement personal”.

Soler també tenia previst reunir-se esta setmana amb la resta de partits amb representació al Ple, Més Deltebre -ERC i el PSC, per tal de sondejar-los de cara a la investidura del dia 15 de juny -malgrat que no necessita el seus vots- i saber com encaren el futur mandat. Soler ha inclòs també a l’assemblea de la CUP en esta ronda de contactes. De fet, l’alcalde en funcions ha mostrat la seua decepció pel fet que la CUP no haja obtingut representació al Ple per a la legislatura 2019-2023. “La CUP no es mereixia quedar-se sense representació”, ha dit Soler, que ho considera una “injustícia molt gran”, tenint en compte el treball fet la darrera legislatura per la regidora Dayana Santiago.

Pel que fa a la victòria electoral, Soler reconeix que en cap cas des de la candidatura s’havien plantejat la possibilitat d’obtindre una majoria absoluta amb 11 regidors, donats els precendets de Deltebre snse cap majoria absoluta en 36 anys. “Sent molt optimistes aspiràvem a 9 o 10 regidors”, ha insistit Soler, que creu que la ciutadania ha sabut valorar els darrers quatre anys de gestió municipal. A més, Soler creu que Enlairem Deltebre ha guanyat les eleccions malgrat tindre en contra part dels líders d’opinió del municipi: “Ens fem autovaler com la candidatura del poble, de la ciutadania, no de l’establishment de Deltebre”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 65

Últimes notícies