HomeEsportsMedalla de plata per a Daniela Pinyol i l'equip masculí a l'estatal...

Medalla de plata per a Daniela Pinyol i l’equip masculí a l’estatal infantil de Chiclana

La Sala Esgrima Amposta va protagonitzar una positiva actuació en el Campionat d’Espanya infantil en la modalitat d’espasa, disputat a la ciutat andalusa de Chiclana de la Frontera. La més destacada de la SE Amposta va ser Daniela Pinyol, amb la medalla de plata, que va perdre la final amb Pilar Ranninger del CRE Alcobendas, 15-14 en una confrontació molt disputada. En semifinals es va imposar a Helena Linares de la Federación Madrileña, 15-8, i anteriorment a Candela Lozano del CRE Alcobendas, 15-9, Clara Pérez del Castillo, de la SA Madrid, 15-10 i Meritxell Romera, del CE Cabrils, 15-5.

A la competició masculina per equips, la SE Amposta va aconseguir la medalla de plata, cedint només en la final amb la Sala d’Armes de Granada 45-34. El conjunt ampostí amb Jahvé Accensi, Ivan Borodin i Ferran Tomàs, havia vençut 45-43 a l’CRE Alcobendas, i el CE Toledo, 45-30. En el campionat individual el més destacat va ser Ivan Borodin, amb la sexta posició, i va perdre en quarts de final amb Saul Robles de la SA Granada. Javhe Accensi va ser novè.

Europeu sub-23

La selecció espanyola amb els representants de la SE Amposta, Àngel Fabregat i Eugeni Gavaldà, Diego Calderón de l’Olimpo Madrid i Javier Fernández Pérez de la SA Madrid, no van poder superar l’obstacle del potent equip hongarès, i va perdre 45-31 en l’enfrontament del quadre de 16 en la modalitat d’espasa, del Campionat d’Europa sub-23 disputat a la ciutat búlgara de Plovdiv. Al final el combinat hispà va ser tretzè.

En la competició individual Eugeni Gavaldà, va vèncer al tauler de 64 a Ruslan Hasanov d’Azerbaidjan, per un apretat 15/14 i en la següent ronda no va poder amb l’italià Federico Vismara, que al final va ser medalla de bronze, i va perdre 15-8 fins a acabar vint-i-cinquè. Àngel Fabregat va aconseguir també el pas a la segona ronda, després de vèncer el turc Hilmi Taha Ekenler 15/12, i caure davant l’holandès Colin Keppel per 9/15, fins a acabar el trenta-unè.