HomeEsportsDomini de Joan Vidal en sèniors i Ernesto Franquet en veterans en...

Domini de Joan Vidal en sèniors i Ernesto Franquet en veterans en modalitat de tir

Joan Vidal del CT Montsià, es va imposar en el Campionat de Catalunya de pistola Foc Central, disputat a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet del Vallès, després de totalitzar 561 (94-95-91-97-92-92) punts en les sis sèries de 10 tirs, classificant-se en segona posició Lino Garcia del CT Girona amb 559, i en tercera Emilio Manzanodel CTBarcelona amb 558. Va ser sext el representant del CT Flix, Oscar Areste amb 547.

Per equips es va proclamar campió el CT Girona amb 1648 punts, tan sols una més que el CT Flix que va ser segon, comptant com a components amb Ernesto Franquet, Juan Antonio Herrerias i Oscar Areste, El CT Montsià va ser quart amb Josep M. Millan, Josep Baiges i Joan Vidal, després del CT Barcelona que va ser tercer.
A la categoria de veterans, el triomf va ser per a Ernesto Franquet del CT Flix amb 565 (95-94-95-91-95-95), punts, protagonista destacat aconseguint la màxima puntuació del Campionat finalitzant amb segona posició de Josep M.Millan del CT Montsià amb 556.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 76

Últimes notícies