HomeEsportsJeremy Alcoba es col·loca com nou líder del Mundial Júnior de Moto3

Jeremy Alcoba es col·loca com nou líder del Mundial Júnior de Moto3

Jeremy Alcoba va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a la segona mànega del Mundial Júnior de Moto3 a Montmeló i és el nou líder del campionat. També hi havia creuat la meta en primera posició en la cursa matinal, però una penalització de 1.6 segons imposada en l’últim moment li va fer baixar fins a la tercera plaça.

El pilot jesusenc ha demostrat les seues aspiracions que el converteixen en un dels grans candidats al títol amb dues carreres molt intel·ligents, en què ha fet una gestió perfecta per imposar-se a les seves rivals.

La primera cursa es va veure marcada per la interrupció de la mateixa en la tercera volta per la caiguda de IzamIkmal (SIC Junior Team). Després de la bandera roja, es va iniciar una nova carrera a 10 voltes, en què Barry Baltus (Sama Qatar Ángel Nieto Team), Carlos Tatay (Fundació Andreas Pérez 77) i Alcoba (Laglisse Academy), es van jugar el podi, amb victòria del pilot jesusenc, però finalment va ser penalitzat amb 1,6 segons per escurçar en les corbes 1 i 2, acabant tercer per darrere de Tatay (i Barry Baltus, que van ocupar la primera i segona posició respectivament.

A la segona cursa Jeremy Alcoba es va treure l’espina. a falta de vuit voltes per al final va trencar el grup capdavanter. Alcoba, Baltus i Artigas s’escapaven mentre per  darrere Tatay, Yamanaka, Riu, Nepa i Öncü van intentar una remuntada impossible. Alcoba va guanyar la segona cursa, Baltus repetia un segon lloc i Artigas va ser tercer.Jeremy Alcoba va rebre el xec Repsol de carburant gratis.

En la classificació general, Jeremy Alcoba es el a nou lider amb 98 punts, Baltus és segon a 6 punts i Yuki Kunii, que era el líder, no va poder córrer a Barcelona, i és tercer a 28 punts del jesusenc. Artigas, campió de l’ETC el 2018 irookie destacat aquest curs, és quart a un sol punt de Kunii.

La cita d’Alcanyís, cinquena del Mundial, serà el proper 14 de juliol.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 69

Últimes notícies