El MICFootball, que dirigeix Juanjo Rovira, tindrà el primer torneig als Estats Units amb ISL

El torneig es disputarà al més de novembre a Florida i comptarà amb la participació de 120 equips

Esports

El MICFootball, que dirigeix Juanjo Rovira, tindrà el primer torneig als Estats Units amb ISL
El MICFootball, que dirigeix Juanjo Rovira, tindrà el primer torneig als Estats Units amb ISL

El MIC–Mediterranean International Cups’expandirà per primer cop als Estats Units el novembre d’aquest any amb un nou torneig internacional de futbol base. Coincidint amb els mesos previs del 20è aniversari del clàssic torneig de la Costa Brava. Les empreses MICSports, dirigida per Juanjo Rovira, i ISL portaran a terme aquesta nova competició que es disputarà a Florida, a la costa sud-est americana, i que comptarà amb 120 equips participants en la seua primera edició, la major americans.

El torneig MIC canviarà de continent durant tres dies i viurà l'aventura americana amb més de 300 partits i més de 2500 jugadors, que competiran en les categories U12, U14 i U16 masculina i femenin.

El nou torneig, que va presentar-se dijous passat a Barcelona, va comptar amb la presència de Marc Bartra, jugador del Betis, que apadrina la competició en aquesta primera edició. Durant l'acte d'inauguració, Rovira va destacar “de la primera edició del MIC, a les Canàries, anant ara als Estats Units.  Durant l’any anirem fent diferents actes per promocionar el 20è aniversari; ens fa molta il·lusió veure com ha crescut el torneig, ara tenim gairebé 400 equips”. El tortosí també va aprofitar per remarcar que  “els guanyadors del torneig dels Estats Units tindran una plaça per al MIC de la Costa Brava”.

A l'acte també hi van ser presents Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; David Bellver, president del MIC; i els fundadors d’ISL Àlex Isern i Marc Segarra.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article