HomeSense categoriaAlumnes de 4rt i 5è de primària de l'Ampolla aprenen a través...

Alumnes de 4rt i 5è de primària de l’Ampolla aprenen a través del teatre com celebrar una revetlla segura

Avui dijous 13 de juny es representarà davant d’una cinquantena d’alumnes de l’escola Mediterrani de l’Ampolla l’obra de teatre ‘A foc lent’. L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ampolla.

La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia ‘Milnotes’, es representarà davant una cinquantena d’alumnes de 4rt i 5è de primària de l’escola Mediterrani de l’Ampolla (C/Girona, 2)

A l’inici de l’acte, Creu Roja ensenyarà els principals consells als alumnes en cas de cremades o altres lesions. A continuació, un representant de la Policia Local explicarà els diferents tipus i categories de material pirotècnic i com s’han de manipular amb seguretat. Finalment, es farà la representació de l’obra ’’A foc lent’.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 242.000 seguidors, i al perfil de facebook http://www.facebook.com/emergenciescat

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies