HomeSense categoriaBaix Ebre Avant impulsa un cicle de seminaris per millorar les habilitats...

Baix Ebre Avant impulsa un cicle de seminaris per millorar les habilitats comercials de les empreses

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa un cicle de seminaris amb l’objectiu de millorar les habilitats comercials i de gestió d’empreses i professionals de la comarca. Amb un total de cinc seminaris, aquesta iniciativa proposa a les empreses interessades millorar aspectes com l’estratègia, l’organització, la gestió, el màrqueting, les vendes, les finances o els recursos humans. Es tracta, en definitiva, de professionalitzar els equips comercials i la gestió per fer créixer les empreses del Baix Ebre amb eficàcia, eficiència, xifra de negoci i personal.

El cinc seminaris programats entre juny i novembre tractaran aspectes com les tècniques de creativitat per a pimes, les habilitats comercials i tècniques de venda, eines pràctiques de planificació i gestió de l’empresa, 10 formes d’augmentar el benefici i la gestió dels costos. En total es proposen 44 hores formatives, entre sessions teòriques i pràctiques, que es desenvoluparan al Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles. Els seminaris són independents entre ells i per tant no hi ha obligatorietat de fer-los tots.

Les empreses interessades a participar poden fer la preinscripció a través del formulari online que trobaran als webs del Consell Comarcal (www.baixebre.cat) o Baix Ebre Avant (www.baixebreavant.cat). Un cop enviat el formulari de preinscripció, l’Àrea d’Activació Econòmica valorarà la sol·licitud i procedirà a confirmar la plaça definitiva.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 37

Últimes notícies