Es reedita l’acord de govern a l'Ametlla de Mar, tot i la majoria absoluta d’ERC

Jordi Gaseni i Antonio Espuny han signat esta setmana el document que formalitza el pacte per a la pròxima legislatura entre ERC i Entesa per la Cala

per Leonor Bertomeu

Terres de l'Ebre, Edició Paper Setmanari l'Ebre

Es reedita l’acord de govern a l'Ametlla de Mar, tot i la majoria absoluta d’ERC
Es reedita l’acord de govern a l'Ametlla de Mar, tot i la majoria absoluta d’ERC

ERC i Entesa per la Cala han arribat a un acord per governar a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar en el nou mandat 2019-2022, malgrat que els republicans van obtindre la majoria absoluta a les eleccions municipals del 26 de maig. El pacte suposa, de facto, reeditar l’acord amb Antonio Espuny, que ha estat soci dels republicans la darrera legislatura. L’exregidor socialista, que va encapçalar el 2015 la candidatura de Compromís per la Cala -vinculada al PSC-, s’ha presentat en estos comicis sota les sigles d’Entesa-Movem.
A l’hora de reeditar el pacte amb Espuny, i “ampliar la majoria de govern” l’alcalde en funcions i candidat a la reelecció, Jordi Gaseni, ha valorat la bona sintonia personal, així com la faena feta en el darrer mandat: “haver superat els reptes del 2015 ha estat mèrit de tots. Hem treballat molt i hem avançat molt”. Gaseni i Espuny han signat esta setmana el document que formalitza el pacte de govern. Un acord “de progrés” que segons Gaseni ha sortit reforçat a les urnes, ja que ara comptaran amb 8 regidors. El regidor electe d’Entesa per la Cala, Antonio Espuny, ha agraït l’oferta dels republicans i assegura que seran quatre anys de reptes importants. “Estem preparats per a treballar i contribuir amb el nostre granet d’arena a defensar els interessos de l’Ametlla”. Per Espuny, l’acord segella la manera de funcionar en el  darrer mandat: “hem treball com un sol equip i ara això es ratifica”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article