HomeSense categoriaLa gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició...

La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d’Organic Food Iberia

Un equip de Muria BIO (www.mielmuria.com), liderat pel seu president, Rafel Muria,ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid).

Organic Food Iberia és la nova i emocionant fira professional i internacional dedicada a promoure les indústries alimentària i vinícola, ecològiques, entre els principals compradors de productes ecològics de la Península Ibèrica i de la resta d’Europa. Aquesta primera edició ha aconseguit reunir 145 marques de productes ecològics en aquest esdeveniment educatiu, de negocis i de networking.

Aquesta primera edició de la Organic Food Iberia ha estat la primera oportunitat per crear sinergies internacionals des d’Espanya, on s’ha posat en valor la riquesa i la qualitat dels productes ecològics espanyols.

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “La fira s’ha celebrat a Madrid per la tendència a l’alça que hi ha al mercat espanyol sobre el sector ecològic. En altres països europeus el consum de productes ecològics és molt més elevat que aquí. En anys anteriors hem assistit a fires internacionals com la Nordic Organic Food / Natural a Mälmo (Suècia) o la Natural & Organic Products de Londres (Regne Unit). Afortunadament, les empreses i els consumidors espanyols cada vegada estan més conscienciats sobre el consum de productes bio”.

Tota la gamma de productes ecològics Muria BIO, tots ells pertanyents al Canal Horeca, han tingut molt èxit a Organic Food Iberia. Els guardons internacionals, rebuts en els últims mesos, com el Premi Biolmiel (Itàlia) o el Concurs Hispà Luso (Lleó), han atret a l’estand de Muria BIO a molts distribuïdors, que han volgut apropar-se per conèixer de primera mà la gran quantitat de varietats de mel ecològica que comercialitza la companyia i les seves darreres novetats.

D’entre elles han destacat les noves bresques individuals (Romaní i Taronger), comercialitzades en dues mides de 200 i 500 grams, que han generat molta expectació. Aquest producte està molt ben valorat dins el sector ecològic, ja que per la seva manipulació mínima conserva totes les propietats del rusc, directament de la natura.

El passat cap de setmana Mel Muria també ha participat amb èxit amb la seva gamma ecològica Muria BIO a Bioterra Irún per recolzar als seus distribuïdors i per potenciar la imatge de marca.

 

Redaccio C.C.
Redaccio C.C.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies