HomeEsportsSanti Añó s’assegura el títol de l’Obert Terres del Sud d’escacs

Santi Añó s’assegura el títol de l’Obert Terres del Sud d’escacs

Santi Añó s’ha imposat en la tercera edició de l’Obert Terres del Sud d’escacs, amb seus a Gandesa, la Ràpita, l’Ampolla, Benicarló, Amposta, Tortosa i Vinaròs. En la darrera jornada organitzada pel Club Escacs Ruy López, Santi Añó i el seu fill Gerard, components del Peó Vuit de Roquetes, es disputaven el títol i van arribar empatats en el primer lloc de la classificació general amb 5,5 punts. La seua confrontació va finalitzar amb taules, que amb la victòria de Rafel Cabrera davant Jaume Torres, van provocar un triple empat a sis punts al capdavant de la classificació. 

En la resta de resultats que es van produir en l’última jornada, que afectaven les primeres posicions, Vicent Ferrer va superar David Teply; Marc Guardia a Esteban Grima; José Sánchez Mayor a Santiago Garcia Vergés; Francisco Bru a Joan Pujol; Ruben Vinuesa a Aleix Roca; Jose Javier Martínez Martin a Eric Segarra, i van signar taules Jordi Matons i Fernando Sanz.
Finalitzada la competició, Santi Añó (Peó Vuit) ha ocupat el primer lloc amb 6 punts, seguit amb idèntica puntuació pel seu fill Gerard Añó (Peó Vuit) i Rafel Cabrera (CE Masdenverge), que han  ocupat respectivament la segona i tercera posició, seguits per Vicent Ferrer (CE Tortosa) i Marc Guardia (CE La Rápita), amb 5,5; Ruben Vinuesa (CE Ruy López), José Sánchez Mayor (CE Amposta), Jaume Torres (CE Amposta), Francisco Bru (CE Ampolla), amb 5 punts. Amb un total de 4,5 seguixen Jordi Matons (CE Valls), David Teply (CE Riu Sénia), Fernando Sanz (CE Ruy López) i Pep Chavarria (CE Amposta). Amb 4, Xavier Aloy (CE Amposta), Alvaro Colomé (Peó Vuit), Joan Pujol (CE Amposta), Santiago Garcia Verges (Peó Vuit), Javier Martínez Martin (CE Ruy López), Esteban Grima (CE Ruy López), Manel Rodríguez Sensano (CE Tortosa), Gerard Melich (CE Amposta) i Albert Robles (CE Ruy López).

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 63

Últimes notícies