HomeSense categoriaRoigé és investida alcaldessa de Tortosa i diu que se sent amb...

Roigé és investida alcaldessa de Tortosa i diu que se sent amb força per governar la ciutat amb set regidors però que treballarà per assolir “un govern més ampli”

Meritxell Roigé (Junts per Tortosa) ha estat proclamada alcaldessa de Tortosa este migdia  després que cap dels candidats que optava a l’Alcaldia haja assolit la majoria d’onze regidors per governar la ciutat. Roigé ha estat investida pel Ple ja que representa la força més votada a les darreres eleccions municipals i compta amb 7 dels 21 regidors del plenari. La resta de candidats, en no asssolir cap acord de governabilitat, han optat per votar als seus candidats, així els cinc regidors de Movem Tortosa han votat al candidat Jordi Jordan, els quatre d’ERC a Xavier Faura, els tres del PSC a Enric Roig i els regidors de la CUP, Xavier Rodríguez, i de Ciutadans, Miquel Albacar, s’han votat a sí mateixos.

Un cop investida alcaldessa, Meritxell Roigé, ha reiterat que sent “amb força per governar la ciutat amb set regidors”, tot i reconèìxer que “Tortosa necessita un govern més ampli i treballaré per aconseguir-ho”, ha insistit.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 69

Últimes notícies