HomeEsportsEl croat Aleksander Sasa Jovic nou entrenador de l'Handbol Amposta de la...

El croat Aleksander Sasa Jovic nou entrenador de l’Handbol Amposta de la divisió d’honor de plata femenina

Aleksander Sasa Jovic dirigirà la propera temporada a l’Handbol Amposta en la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol, i també al juvenil femení, després d’arribar a un acord amb la junta directiva, que segueix presidint Javier Simón. Han arribat a un acord i serà el nou entrenador del sènior femení de Divisió d’Honor Plata Nacional per a la temporada que 2019-2020.

Aleksanadar Jovic, més conegut com a Sasa, va néixer a la ciutat croata de Orahovira, i després de la seua etapa com a jugador professional amb el RK Nexe de la Primera Divisió, es va traslladar a Espanya 2008, on resideix des de fa més de 20 anys. En la seva primera etapa, va formar part durant nou temporades com a jugador del CH Benicarló, i del 2008 al 2012, en el CH Vinaròs on va alternar les seves funcions com a jugadors i entrenador d’equips de formació del club, per acabar dirigint al sènior de la Primera Nacional, després d’acabar la seva etapa com a jugador en actiu.

En els últims quatre anys 4 anys ha estat com a entrenador i coordinador al H.C. Perelló, dirigint a l’equip sènior femení que va aconseguir l’ascens a Lliga Catalana, sent un dels principals artífexs de la progressió que ha tingut l’handbol femení al Perelló.

Aquesta serà la primera experiència de Jovic a la Divisió de Plata de l’handbol femení estatal

Redaccio C.C.
Redaccio C.C.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 33

Últimes notícies