Alcanar inicia les obres del nou auditori José Antonio Valls

La superfície útil total de l’auditori serà 1.521,52 metres quadrats, amb un escenari de 16 per 8 metres i una sala amb capacitat per a 402 butaques

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

Les obres del nou auditori ja estan en marxa
Les obres del nou auditori ja estan en marxa | cedida

L’Ajuntament d’Alcanar ha iniciat les obres de construcció del teatre auditori José Antonio Valls, una actuació que suposarà una inversió de 2,3 milions d’euros i dotarà Alcanar d’un equipament que respondrà a les necessitats de les entitats culturals del municipi. “Després de gairebé tres anys de treball, de reunions amb les diferents entitats culturals del municipi per a definir com havia de ser el nou edifici i de buscar finançament  a través de diferents línies de subvenció, celebrem l’inici d’una obra molt reclamada i necessària”, ha dit la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alcanar, Ivette Fibla.

Les obres de construcció del nou edifici, que s’aixeca al mateix solar on hi havia l’antic auditori, tenen un termini d’execució de 17 mesos i van a càrrec de la Unió Temporal d’Empreses Construïm Auditori d’Alcanar, que s’ha compromès a executar totes les millores que figuraven al plec de condicions administratives de contractació de l’obra sense cap cost addicional per a l’Ajuntament. Entre estes millores s’inclou el subministrament de les butaques de l’auditori, el vestíbul, el mobiliari de l’escenari i de l’edifici annex. La superfície útil total de l’auditori serà 1.521,52 metres quadrats, amb un escenari de 16 per 8 metres i una sala amb capacitat per a 402 butaques. “Som un poble amb una llarga tradició musical i cultural i ja és hora que disposem d’un espai on poder dur a terme estes activitats amb les condicions adequades”, ha dit Fibla. Les obres compten amb una subvenció del PAM de la Diputació de 521.000 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article