HomeSense categoriaLluís Soler ha presenta un cartipàs en xarxa per seguir transformant Deltebre

Lluís Soler ha presenta un cartipàs en xarxa per seguir transformant Deltebre

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha presentat la reestructuració del cartipàs municipal el primer dia laboral després d’haver renovat l’alcaldia el passat dissabte. Soler ho ha fet així per tal “de començar a treballar el més aviat possible per posar en funcionament l’estructura interna de l’Ajuntament de Deltebre i seguir transformant el municipi”.

Soler ha presentat un cartipàs distribuït en quatre grans àrees d’acció i amb el qual es segueix apostant pel treball en xarxa entre els diferents regidors i regidores per fomentar “la coordinació i la cohesió entre els membres del govern municipal i generar sinergies positives”. Tot i això, abans, l’alcalde ha volgut agrair la confiança de la ciutadania i ha remarcat que “encarem aquest repte amb la màxima il·lusió possible i assumint la responsabilitat de governar l’Ajuntament de Deltebre atenent a les expectatives i la exigència que els veïns i veïnes dipositades”.

Les noves àrees del cartipàs simplifiquen la seva denominació respecte la darrera legislatura i incorporen un hastag per a la seva descripció: #DeltebreEficient, #DeltebreProjecció, #DeltebreTerritori i #DeltebreActiu.

 

#DeltebreEficient

Aquesta àrea engloba totes aquelles regidores que esdevenen l’engranatge de l’Ajuntament de Deltebre. La tinenta d’alcalde i coordinadora de l’àrea serà Elisabeth Tomàs, la qual a banda també assumirà les regidories d’Hisenda, Gestió Interna i Relacions Institucionals. Ingrid Santiago s’ocuparà de la regidora de Personal i Andreu Curto serà el responsable d’Atenció a la Ciutadania, Transparència i Participació Ciutadana. Carlos Serra, igual que en el mandat anterior, seguirà sent el regidor de Comunicacions.

 

#DeltebreProjecció

Aquesta àrea incorpora totes aquelles regidories enfocades en l’àmbit social i econòmic que faciliten la projecció de Deltebre. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Carlos Serra, el qual també s’encarregarà de la regidoria d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament. Elisabeth Tomàs també tindrà responsabilitats en aquesta àrea amb la regidoria de Revalorització Econòmica. Ingrid Santiago serà la regidora d’Acció Comercial, Robert Bertomeu de Sector Primari i Lluïsa Ventura seguiria duent a terme la gestió de les regidories més socials com són el cas de Servei a les Persones i Inserció Laboral.

 

#DeltebreTerritori

Aquesta àrea aglutina les diferents regidories que fomenten la planificació territorial, la imatge de poble i la defensa del territori. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Francisco Castro, el qual gestionarà les regidories de Gestió Territorial i Ciutadania i Seguretat. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, assumiria la cartera de Planificació Territorial amb els projectes del POUM i el Port de Deltebre, entre d’altres. A banda, Joan Lucas serà el regidor d’Imatge de Poble i Polítiques Ambientals i Platges, i Carme Franch la regidora d’Equipaments i Actes.

 

#DeltebreActiu

I, finalment, aquesta àrea suma totes aquelles regidories que tenen l’objectiu de dinamitzar socialment el municipi i fomentar la cohesió social entre els veïns i veïnes. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Robert Bertomeu, el qual també s’encarregarà d’Esport i Benestar i Teixit Associatiu. Anna Giménez gestionarà les regidories de Foment Cultural i Igualtat i Gènere. Finalment, la regidoria de Joventut aniria a càrrec d’Andreu Curto, la de Gent Gran de Lluïsa Ventura i la de Festes a càrrec de Carme Franch.

El portaveu del govern municipal serà el regidor electe més jove de tota la corporació, Andreu Curto, i el portaveu adjunt serà Francisco Castro.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies