HomeEsportsLa 55a edició RallyRacc Catalunya-Costa Daurada estrenarà un nou tram Horta -...

La 55a edició RallyRacc Catalunya-Costa Daurada estrenarà un nou tram Horta – Bot

La 55a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada ja s’ha presentat oficialment. Ha estat aquest dijous a l’Auditori Diputació, amb la presència de representants de les diferents entitats del territori que col·laboren per tal de fer possible la celebració de la prova puntuable del mundial de ral·lis per quinzè any consecutiu: la Diputació de Tarragona, a través del seu Patronat de Turisme, l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Salou i PortAventura World. L’important esdeveniment esportiu, l’únic que té recorregut tant en terra com en asfalt, comptarà amb 17 trams cronometrats i un recorregut total de 1.278,82 km i és un dels ral·lis que té millors trams sobre asfalt del campionat mundial.

La principal novetat d’aquesta edició és un canvi en el tram que tindrà lloc el divendres 25 d’octubre, Horta-Bot. Tindrà un nou punt d’inici i incorpora quilòmetres de l’anterior tram Pesells. Consolida un recorregut molt similar al de l’anterior edició, que va comptar amb una bona acollida. Salou conserva un tram urbà i el darrer dia de competició comptarà amb una combinació de dos trams cronometrats, per aportar dificultat i novetat en aquest dia definitiu.

Les característiques de l’itinerari i les seves novetats s’han donat a conèixer en un acte on hi ha intervingut el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer; el president del RACC, Josep Mateu; l’alcalde de Salou, Pere Granados; el director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, i, el director de l’àrea esportiva del RACC, Aman Barfull, qui ha donat tots els detalls tècnics de la competició

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies