HomeEsportsEl  CTT Tortosa protagonista destacat al campionat d'Espanya de veterans

El  CTT Tortosa protagonista destacat al campionat d’Espanya de veterans

Excel·lent actuació dels components del CTT Tortosa, als Campionats d’Espanya de veterans, disputats a Tarragona, aconseguint pujar al podi, tant en la competició individual com per equips.

Per equips la competició va constar de sis grups de 4, i el conjunt tortosí va esta format pe Jaume Querol, ArcadiMartinez, Ivan Sanahuja i Carles Pla. Van començar amb molt bon peu, guanyant tots els partits i obtenint la classificació com a primers de grup, superant al Zamora Cañizo, 3-0; Carquinyolis, 3-0, i al TT Prat, 3-2, obtenint el passaport de forma directa per als auarts de final, on es van imposar 3-1 al CTT Parets, perdent en semifinals 3-1 amb el Marpex Beraun Errenteria, després de disputar una competició a un gran nivell, destacant el debutant Carles Pla que va guanyar tres partits i va tindre opcions en la resta.

Nou èxits del club tortosí

En la competició individual, Jaume Querol, va arribar a les semifinals on va perdre per 3-1 amb el madrileny José Luís Machado. Abans havia superat als catalans Francisco Fernández,3-2 i Valenti Barlam, 3-0, i en la fase de grups a Enrique Verdejo, Roberto Carlos Durán, i el madrileny Raül Centeno.

Ivan Sanahuja va guanyar en el seu grup a Jordi Mesa Cañizo Vsport de Zamora i el madrileny, José Manuel Romero, no va poder disputar l’eliminatòria amb Francisco Fernández per motiu laborals.

Carles Pla no va poder superar un grup complicat amb el campió Jose Luis Machado i Alessandro Orsolon del Yacalde Gran Canària.

La setmana anterior l’equip tortosi amb Arcadi Martinez, Ivan Sanahuja, Jaume Querol i Joan Martinez, van aconseguir el títol de la Copa Tarragona, superant en al final al potent CTT Almoster per 3-2, en una competició amb participació dels millors equips tarragonins.