HomeEsportsLa sala d'esgrima Amposta domina el campionat de Catalunya cadet d'espasa

La sala d’esgrima Amposta domina el campionat de Catalunya cadet d’espasa

La Sala d’Esgrima Amposta va tornar a donar una demostració del domini que exerceix en la modalitat d’espasa en l’esgrima catalana. En els Campionats de Catalunya de la categoria cadet per a menors de 17 anys, disputats al pavelló municipal de Mataró, va acaparar la majoria de podis tan individuals com per equips.

En la competició individual masculina ple ampostí, amb victòria a la final de Guillem Martínez, que va superar al seu company d’equip Aleix Martí. El bronze també ho van compartir els representants del club ampostí Genis Pinyol i Aleix Jiménez.

Per equips també els dos conjunts ampostins van ser els protagonistes de la final, amb la medalla d’or per l’equip format per Aleix Jiménez, Aleix Martí, Marc Navarro i Guillem Martinez, i la plata per a Mateo Vives, Josep Sabaté, Genis Pinyol i Jan Almudeve.

El bronze va ser per a les components de la Sala d’Armes Cabrils i la Sala d’Armes Montjuïc.

En la competició femenina, medalla d’or per Erika Cucala de la Sala d’Armes de Montjuïc, superant en la final a la tiradora del conjunt ampostí Paula Vidal, que va obtenir la plata. La medalla de bronze va ser per a Anaïs Pujol (ES Amposta) i Clara Pérez del Castell (SA Montjuïc). Per equips es va endur la medalla d’or al conjunt del Montsià, amb Paula Vidal, Anís Pujol i Daniela Pinyol, compartint podi amb la Sala d’Armes de Montjuïc que va ser plata, i la Sala d’Armes de Cabrils, amb bronze.

Àngel Fabregat a l’Europeu

L’hongarès Tibor Andrasfi va superar a Angel Fabregat, en la competició individual d’espasa, al Campionat d’Europa d’esgrima que es disputa a Düsseldorf. L’ampostí va cedir després d’un emocionant i disputat combat per 13-12. Fabregat havia quedat exempt a la primera ronda del quadre final, al qual va accedir després d’acabar el seu poule amb quatre victòries i dos derrotes, on va tenir de rivals el romanès Adrian Szilagyi, el rus Sergey Khodos, al britànic Elliott Grover, el suís Max Heinzer i el bielorús Deyan Dobrev.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies