HomeEsportsEls clubs esportius escullen el Centre de Tecnificació d'Amposta per preparar la...

Els clubs esportius escullen el Centre de Tecnificació d’Amposta per preparar la temporada d’estiu

El Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre acull aquest mes de juny les concentracions del Club Natació Sabadell i l’entitat Escuela de Porteros de Futbol Sala.

Els esportistes, que venen principalment a preparar la temporada d’estiu, s’allotjaran al Centre i faran ús de les instal·lacions esportives municipals. El Club Natació Sabadell estarà a Amposta el cap de setmana del 22 al 24 de juny. Un grup d’onze persones, deu nadadors i un tècnic esportiu, tenen previst realitzar sessions dobles d’entrenament a les instal·lacions de la piscina municipal i a les sales de gimnàs per preparar la temporada d’estiu i els campionats d’Espanya, que tindran lloc a finals de juliol.

Dintre d’uns dies, del 24 al 29 de juny, l’entitat sense ànim de lucre Escuela de Porteros de Futbol Sala portarà també 18 esportistes, que realitzaran entrenaments diaris als pavellons esportius de la ciutat, al gimnàs i, puntualment, també a la piscina. Els porters centraran els entrenaments en una preparació específica per a la seva posició al camp. El Club Esportiu realitza formacions específiques per a porters de futbol sala, tant per a particulars, com clubs o entitats esportives.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 70

Últimes notícies