HomeEsportsBon botí de 12 medalles per als ebrencs al campionat d'Espanya de...

Bon botí de 12 medalles per als ebrencs al campionat d’Espanya de rem

Els clubs ebrencs van tornar a demostrar el seu potencial en el Campionat d’Espanya de rem, en les categories absoluta, sub-23, juvenil, cadet i adaptat, disputat a l’estany de Banyoles, amb participació de 74 clubs de tot l’estat espanyol, on van aconseguir un bon botí de 12 medalles, amb 2 d’or, 6 de plata i 4 de bronze.

Els equips andalusos del CN Sevilla i Circulo de Labradores de Sevilla, van tornar a ser els dominadors de la competició, ocupant la primera i segona posició respectivament, amb la tercera per al CN Banyoles. El CN Amposta va ser novè, desè el CR Tortosa i vint-i-setè el CR Delta de Sant Jaume d’Enveja.

Per part del CN Amposta va tornar a brillar Aina Cid que amb Victòria Cid, van aconseguir la medalla d’or en el dos sense timoner sènior. El club ampostí va sumar quatre medalles de plata del dos sense timoner sènior d’Àlex Pagà-Antonio Babinstev, skiff sub-23 de Victòria Cid, i en juvenils el dos sense timoner de Laura Fibla-Paula Arques, i el quatre skull d’Eros Vilar- Nicolás Andreu-Joan Bel-Aaron Cano.

Es van penjar la medalla de bronze el quatre scull sènior de Ferran Climent-Oriol Mateu-Xavier Royo-Albert Barrera, i el dos sense timoner cadet d’Emma Alimbau-Anastasia Zakarova.

En el CR Tortosa els més destacats van ser el dos sense timoner sènior d’Àlex Sigurbjörnsson-Ismael Rifi amb medalla d’or, i les dos de plata del dos sense timoner sènior de Natàlia Arasa-Anna Kayser i el cadet de Miquel Pellisa-Eric Pastor, i el bronze de Dani Panisello en skiff juvenil.

El CR Delta de Sant Jaume d’Enveja es va endur la medalla de bronze amb el quatre sense timoner cadet d’Angel Avila-Sergi Olid- Aram Ibrahim-Marc Marques.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies