HomeEsportsEl club d'escacs Masdenverge organitza el sèptim obert internacional

El club d’escacs Masdenverge organitza el sèptim obert internacional

El Club Escacs Masdenverge organitza l’octava edició de l’Obert Internacional d’Escacs Masdenverge Terres de l’Ebre, que ha començat a disputar-se este divendres i finalitzarà el diumenge a la tarda.

La competició té com escenari el Pavelló Municipal de Masdenverge, i s’han inscrit un total de 84 jugadors, que s’enfrontaran en 7 rondes, dos el divendres, tres el dissabte, i des el diumenge, amb un rànquing que es troba encapçalat per Miguel Jordan (Circulo Mercantil de Castellón), seguit pel peruà, Juan Antonio Villar (CE Barcelona), David Jordan (Circulo Mercantil de Castellón), Daniel Arjol (Stadium Casablanca de Zaragoza) i Ramon Vicient (Peó Vuit). Els tres primers classificats absoluts obtindran trofeu i un premi de 400, 200 i 100 euros. També hi haurà trofeu i premis per al primer classificat local i la primera femenina, per trams d’ELO FIDE, i per edats.

La cloenda i entrega de trofeus tindrà lloc el diumenge a les 18.30 hores, i durant la competició es disputarà també el VII Torneig de Partides Nocturnes Blitz.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies