HomeSense categoriaCaparrós es dedicarà en exclusiva a l’alcadia de la Ràpita i renuncia...

Caparrós es dedicarà en exclusiva a l’alcadia de la Ràpita i renuncia a ocupar altres càrrecs institucionals

Josep Caparrós es dedicarà en exclusiva a l’alcaldia de la Ràpita i ha descartat qualsevol possibilitat d’ocupar un altre càrrec institucional fora de l’Ajuntament.

Esta setmana el Ple municipal ha aprovat, sense cap vot en contra, la dedicació exclusiva de l’alcalde, que tindrà un sou anual brut de 50.000 euros, i també la dedicació parcial de tres regidors: Conxi Vizcarro (Governació, Recursos Humans i Comerç), Rafa Balagué (Joventut i Identitat) i Oona Tomàs (Polítiques Socials i Igualtat i Sanitat). Estos tres regidors tindran una dedicació del 60% i una remuneració de 18.000 euros bruts a l’any. Caparrós ha agraït que no hi hagués cap vot en contra, ja que insistix que era una “anomalia” que en un municipi amb l’envergadura de la Ràpita només hi hagués la dedicació de l’alcalde: “el que fem és normalitzar la governabilitat del consistori, com anteriorment ja han fet la majoria dels pobles veïns amb este volum de faena. És el que la Ràpita necessita i la manera eficaç de tirar endavant els projectes ambiciosos que volem implementar al nostre municipi”. 

Els grups de l’oposició (Junts per la Ràpita, Més Ràpita i el PSC) es van abstindre en la votació de les dedicacions de l’alcaldia i les tres regidories delegades. “Hem votat abstenció a les tres dedicacions parcials perquè pensem que pot ser positiu però primer s’ha de veure la tasca que faran estos regidors i el resultat de les funcions que facen”, va dir la portaveu del PSC Rosa Anglès, mentre que des de Més Ràpita van recordar que ERC ha guanyat les eleccions “i són vostès els que han de vetllar pels pressupostos de la Ràpita”. 

 

Indemnitzacions per assistències

Al plenari també es va aprovar el règim d’indemnitzacions per assistències. L’assistència al Ple es remunerarà amb 265 euros a la  presidència i 215 els regidors, a la Junta de Govern local es pagarà 215 euros a la presidència i 135 euros als regidors. Pel que fa a les comissions informatives es remuneraran amb 160 euros la presidència i 80 euros els regidors. Finalment, pel que fa a Junta de portaveus, la presidència tindrà una remuneració de 550 euros, i la resta de portaveus, de 500.

Al Ple es va donar compte del nou cartipàs municipal i també del tinent d’alcalde, que seran Albert Salvadó, Enric Vidal, Àngela Reverté, Joan Grau i Oriol Clos; i dels membres de la junta de Govern Local (Albert Salvadó, Enric Vidal, Àngela Reverté, Joan Grau i Oriol Clos)

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 84 = 92

Últimes notícies