Xavi i Pau Vela en onzè lloc a la copa del món de Poznan

Van ser els únics representants de la selecció brasilera

per Redacció N.B.

Esports

Xavi i Pau Vela en onzè lloc a la copa del món de Poznan
Xavi i Pau Vela en onzè lloc a la copa del món de Poznan | cedida

Pau i Xavi Vela van finalitzar en quinta posició de la final B, a la Copa del Món que s'ha disputat a la ciutat polonesa de Poznan.

Els germans tortosins, representant a la selecció brasilera, van ocupar finalment l'onzena posició en la modalitat de dos sense timoner, entrant per darrere de la selecció de Bielorússia, primera de la regata, i de França, la Xina i Xile dirigida per l'ampostí Bienve Front, i per davant dels representants de Turquia. La parella de remers tortosins han estat els únics representants de la selecció brasilera en una competició on no hi ha hagut presència de la selecció espanyola. La medalla d'or va ser per als representants d'Austràlia, amb plata i bronze per a Nova Zelanda i el Canadà respectivament.

Pau i Xavi Vela van acabar en tercer lloc de la seua regata eliminatòria, i després de la seua brillant classificació com a primers en la regata de repesca, no van poder aconseguir la classificació a les semifinals, finalitzant en quinta posició de la seua semifinal, en què es classificaven els tres primers, que per aquest ordre van ser Austràlia, Canadà i Gran Bretanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article