HomeSense categoriaUna escultura hiperrealista de l’artista Cristina Iglesias presidirà la plaça de les...

Una escultura hiperrealista de l’artista Cristina Iglesias presidirà la plaça de les Dones de Deltebre

Una escultura hiperrealista de l’artista de Deltebre Cristina Iglesias presidirà la plaça de les Dones que s’ha començat a construir a l’antic espai de Mobles Delta, una de les principals entrades del municipi per l’avinguda Goles de l’Ebre.

Cristina Iglesias és una artista reconeguda internacionalment per la fabricació de ninos hiperrealistes a través de la seua empresa Clonfactory, ubicada a Deltebre, i la nova escultura, que s’ubicarà al nou espai de Mobles Delta, “representarà la figura i la força de les dones”, segons ha avançat l’alcalde, Lluís Soler, que ha explicat també que Deltebre serà “pioner” a instal·lar una escultura hiperrealista. 

Es preveu que l’escultura estiga preparada per a instal·lar-se a la tardor, si bé  les obres de la plaça estaran enllestides este estiu. El projecte preveu crear un gran espai públic amb una zona enjardinada i un passeig central que connectarà tres envelats de mida diferent que acolliran diversos espais: un de 500 m2 per a realitzar activitats de tot tipus, un de 200 m2 per a bar i un tercer més menut per a jocs infantils. Les obres tindran un cost aproximat de 100.000 euros i han estat adjudicades a l’empresa Covan. Cal recordar que l’enderroc de la nau industrial de Mobles Delta es va realitzar de forma subsidiària per part de l’Ajuntament de Deltebre després de declarar l’immoble en ruïna tècnica i econòmica. 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies