HomeSuccessosEls Bombers tenen estabilitzat el 80% del perímetre de l'incendi de la...

Els Bombers tenen estabilitzat el 80% del perímetre de l’incendi de la Ribera d’Ebre

Els Bombers donen per estabilitzat el 80% del perímetre de l’incendi que actualment afecta les comarques de  la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues, però estan preocupats pel 20% restant, que és el que correspon al nord del flanc dret.

El cap de Bombers, David Borrell, ha explicat que les condicions són desfavorables perquè hi ha temperatures molt elevades i una humitat molt baixa, i que durant la jornada d’avui ja han hagut d’afrontar una vintena de represes, “Algunes de les represes són dins del perímetre, no ens amoïnen, i les altres són al primer i segon extrem del flanc dret i ens generen més preocupació” i ha detallat que “Fins al vespre l’important serà intentar mantenir el perímetre, que és de 50 quilòmetres, i que no se’ns eixampli pel flanc dret”. El foc afecta unes 6.000 hectàrees, de les quals es calcula que un 20% no s’ha cremat. Les restriccions d’accés dins el perímetre i els desallotjaments es mantindran, com a mínim, fins al vespre.

El cap de Bombers ha explicat que es mantindran els 50 desallotjaments. Aquest matí, però, han pogut accedir durant unes hores als seus domicilis per poder recollir pertinences i donar de menjar i beure als seus animals.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha comparegut davant dels mitjans per explicar que cinc bombers han necessitat assistència medica i que dos d’ells han hagut de ser evacuats en helicòpter a l’Hospital de Móra d’Ebre, la seva evolució és favorable.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 79

Últimes notícies