HomeSense categoriaLa propietària de la ramaderia Mur d’Alfara defensa la legalitat de l’activitat...

La propietària de la ramaderia Mur d’Alfara defensa la legalitat de l’activitat que es fa a la seua finca

La propietària de la ramaderia Mur d’Alfara de Carles, Àngela Mur, ha tornat a defensar públicament l’activitat que es fa a la seua finca, després que el torero Rubén Marín l’haja denunciat per organitzar espectacles taurins per a turistes, una pràctica declarada il·legal l’any 2015 per un jutjat de Barcelona.

En este cas ella i l’exalcalde d’Alfara, Josep Mas, s’enfronten a una querella per prevaricació i estan citats a declarar als jutjats de Tortosa el mes de juliol. 

Àngela Mur ha volgut alçar la veu davant les reiterades crítiques i ha assegurat que els turistes que visiten la finca, on hi ha un restaurant, poden veure una exhibició del procés de selecció de reproductors de braus de raça que es fa a la finca. “En cap cas fomentem l’activitat com una ‘corrida’. És una activitat ramadera de selecció de bravura, sense cap tipus de càstig o humiliació de l’animal”, assegura Mur. Segons la propietària de la ramaderia, esta activitat es complementa “amb  un aperitiu i dinar a la finca i l’exhibició de la prova de bravura es fa sempre per mitjà de professionals” i en cap cas hi poden participar altres persones.

La propietària ha rebut el suport de l’Associació de Criadors de Brau de les Terres de l’Ebre i ha recordat que la seua activitat ramadera es remunta a l’any 1928. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 30

Últimes notícies