HomeSocietatL'institut escola Daniel Mangrané va rebre el premi Jesusenc de l'any 2018

L’institut escola Daniel Mangrané va rebre el premi Jesusenc de l’any 2018

La Comunitat Educativa de l’Institut Escola Daniel Mangrané va rebre el premi Jesusenc de l’Any 2018 al guanyar la votació popular d’un esdeveniment que organitza des de fa més de vint anys l’Associació Josep Puig.

El premi és la conseqüència d’un any ple d’activitat com és la participació per primer cop al projecte Cantània a l’Auditori de Barcelona, per ser semifinalistes al XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta i semifinalistes als premis de la Fase Territorial dels V Jocs Florals Escolars de Catalunya. També per l’obtenció del 2n Premi al Concurs de Curtmetratges dintre la V Jornada Contra la Violència Masclista. Presents a la Mostra de Teatre del Baix Ebre i a la III Mostra de Robòtica Educativa de les Terres de l’Ebre. Per l’organització de la jornada “Esport en Família” dintre la IV Setmana de l’Activitat Física i la Salut i per la implicació en activitats solidàries i esportives i en l’organització de tallers de família i cicles de xerrades.

Els altres tres finalistes al premi Jesusenc de l’Any van ser el Club de Ball Esportiu Twist de Jesús, el Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa i la Societat Cultural i Ecologista Sant Josep. Al mateix temps va lliurar-se el Premi a la Trajectòria, guardó que en aquesta ocasió va recollir Ramon Ferrando Forment, per una dilatada vida de servei al poble de Jesús, des d’un vessant pública i també des de l’àmbit esportiu i cultural. Pere Panisello, president de l’Associació Josep Puig va destacar durant la seva intervenció l’orgull que suposava tenir a Jesús tantes persones i entitats amb possibilitats de guanyar un premi així, “i enguany els que formen la comunitat educativa del Daniel Mangrané, del nostre institut-escola, són un referent a tenir en compte al veure el molt i bé que estan treballant amb els nostres joves, convertint-se en uns grans mereixedors de la distinció”. Víctor Ferrando, alcalde de Jesús, va tenir paraules de felicitació per als guanyadors i per als finalistes així com per a Ramon Ferrando, premi a la Trajectòria del que va dir que “era un exemple a seguir per a tots els que estimem Jesús i volem fer coses pel nostre poble”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies