HomeEsportsMeritxell Benito medalla de bronze en salt de perxa

Meritxell Benito medalla de bronze en salt de perxa

Meritxell Benito va sumar una nova medalla en el seu palmarés, aconseguint el bronze en el Campionat d’Espanya sub-23, disputat a les pistes d’atletisme Natàlia Rodríguez de Camp Clar a Tarragona.

L’atleta d’Ulldecona, a les files del Playas de Castellón, va empatar en la tercera posició de la prova de salt amb perxa amb Alícia Raso (Hinaco Monzón), finalitzant amb un registre de 3,82. La medalla d’or va ser per Mirem Bartolomé (Grupompleo Pamplona At.), amb 4,32, nou rècord dels campionats, i la plata per Andrea San José (FC Barcelona), amb 4,22.

Pel que fa a la resta de representants ebrencs, en la mateixa prova de salt amb perxa, Jon Cervellera (UA Montsià), va ocupar la quarta plaça, amb una marca de 4,56, a 10 centímetres de la medalla de bronze. Lorenzo Martinez (Atletismo Numantino), va pujar al més alt del podi amb 4,76.

Anna Pla (UA Montsià), va ser sèptima en el llançament de Martell, amb una marca de 48,97, amb medalla d’or per Nerea Ibinaga (Grupompleo Pamplona At.), amb 55,78. La representant del CA Ascó, Khadija Mendou, va ser dècima en la seua sèrie dels 1.500 metres, amb una marca de 5:00:37, dominant la prova Marta Garcia Alonso (FC Barcelona), amb 4:36:53