HomeEsportsLa sala d'esgrima Amposta domina al Campionat de Catalunya absolut

La sala d’esgrima Amposta domina al Campionat de Catalunya absolut

La Sala Esgrima Amposta va tornar a demostrar que segueix sent el clar referent de l’esgrima català.

En el Campionat de Catalunya-Trofeu Sala Joiers absolut, es va emportar els dos títols individuals i el d’equips masculí, d’espasa en la competició disputada al CEM Casernes de Vilanova i la Geltrú.

Núria Marco no va donar opció a les seues rivals i va vèncer en totes les confrontacions de la poule. Va derrotar a Laia Miró (SA Montjuïc), a quarts de final a Marina Roncal (CE Terrassa), 15-8, en semifinals a la seua companya Anaïs Pujol, 15-5, i a la final a Júlia Calventus (SA Montjuïc),14-12, en el seu duel més complicat.

En la competició masculina, Gerard Gonell, després de classificar-se amb solvència en la seua poule, va quedar exempt en la següent eliminatòria, per a superar després els representants de la Sala d’Armes Montjuïc, Enzo Rivadeo, 15-10; Tomàs Testor, 15-11; Màrius Alvarado, 15-11, que havia estat el botxí del seu company Àngel Fabregat, i a la final a Joan Gispert, 15-8.

A la competició per equips, el conjunt ampostí amb Àngel Fabregat, Gerard Gonell, Aleix Martí i Guillem Martinez, va vèncer en totes les confrontacions. Va superar en semifinals a la SA Cabrils, 45-30 i en la final amb més dificultats, 45-4,1 a la SA Montjuïc, amb Màrius Alvarado, Guillem Manzanares, Tomás Testor Alejo Torres.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies