El Port de l’Ametlla de Mar acollirà la Diada dels Fideus Rossejats

Una quarantena de cuiners aficionats seran els encarregats de mostrar este diumenge dia 7 de juliol a tots els visitants les diverses maneres de cuinar

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

imatge d'arxiu
imatge d'arxiu | L'EBRE

Una quarantena de cuiners aficionats seran els encarregats de mostrar este diumenge dia 7 de juliol a tots els visitants les diverses maneres de cuinar els fideus rossejats al Port de l’Ametlla de Mar, en la 25a edició de la Diada dels Fideus Rossejats de la Cala, També, durant tot el matí, hi ha un equip de cuiners que serviran fideus en forma de degustacions perquè ningú marxe sense tastar el característic plat pescador.

Les olors, els gustos i els colors faran de la Diada dels Fideus Rossejats una magnífica oportunitat de viure una festa típicament mediterrània a la vora del mar i amb l’atractiu de tastar i conèixer un dels plats culturalment més arrelats de la gastronomia calera. Este plat de fideus, cuinats a l’estil mariner, és habitual a les barques i a les cases caleres des de temps immemorials, donada la relació amb el mar i la pesca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article