HomeSense categoriaBenifallet millora l’accessibilitat a les Coves Meravelles amb el suport de “la...

Benifallet millora l’accessibilitat a les Coves Meravelles amb el suport de “la Caixa”

L’Ajuntament de Benifallet i l’Obra Social “la Caixa” han signat  un conveni de col·laboració que permetrà adaptar els accessos de les Coves de Benifallet a persones amb diversitat funcional i aproximar este element patrimonial a estos col·lectius.

L’acord s’emmarca en la celebració del 50è aniversari de la descoberta de la Cova Meravelles. Així la Caixa aportarà 12.000 euros per a millorar els accessos a les Coves  i també els serveis a persones amb diversitat funcional. A esta quantitat cal afegir-hi també 2.400 euros més que es destinaran al disseny i impressió de díptics en Braille per a persones amb alguna deficiència visual, a l’adquisició d’audioguies adaptades i a la programació de quatre visites anuals en llenguatge de signes per persones sordes o amb dificultats auditives. Així mateix, l’acord permetrà la signatura de convenis de col·laboració amb entitats, escoles i centres especialitzats en atendre persones amb diversitat funcional per a poder accedir d’una manera gratuïta al servei de visites guiades.

L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, ha agraït la implicació de “la Caixa” per aproximar les Coves als col·lectius més vulnerables facilitant-ne la visita i l’accés. “Les Coves són un element patrimonial i natural que volem que tothom en puga gaudir i que ho faça plenament”. 
El conveni el van signar l’alcaldessa de Benifallet i la directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a les Terres de l’Ebre, Tatiana Caro.

Redaccio C.C.
Redaccio C.C.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies