HomeEsportsAndreu Pérez Campos es penja dos medalles d'or a Valladolid

Andreu Pérez Campos es penja dos medalles d’or a Valladolid

El TKD Alfaro d’Amposta va aportar sis integrants, Pau Carles Fernández, Arnau Fumadó, Andreu Pérez Campos, Raquel Tirado, Cheyenne Brito y Gerard Domínguez, a la selecció catalana al Campionat d’Espanya, sub-21, júnior, cadet i parataekwondo. Més d’un miler de participants classificats amb les seves respectives federacions, es van donar cita al pavelló del Pisuerga de Valladolid, on es va produir una gran afluència d’espectadors.

Els esportistes del club ampostí van aconseguir un botí de 5 medalles, dos d’or, dos de plata i una de bronze, col·laborant en la bona classificació de Catalunya, que es va endur el títol per equips en la categoria sub-21, la plata en cadet masculí i femení, i en júnior segona plaça per als components masculins i tercera per a les dones.

El major protagonista de l’equip ampostí va ser Andreu Pérez Campos, penjant-se la medalla d’or en la categoria sub-21 en -87 quilos, superant en la final al també català Dani Garcia i júnior, en 78 a l’andalús Moisès Herrera. Cheyenne Brito va ocupar la quinta posició en sub-21i bronze en junior, -55, categoria en la qual, Pau Carles Fernández es va penjar la plata, perdent la final amb David Lorente (My Ju Cunit), en -63. També plata de Raquel Tirado, -49, perdent només amb Adriana Cerezo de Madrid en -55. En -68, Gerard Domínguez va finalitzar sèptim i Arnau Fumadó, catorzè.