HomeCulturaEl festival d'electrònica, techno i indie 'We Love Fest' se celebrarà a...

El festival d’electrònica, techno i indie ‘We Love Fest’ se celebrarà a Amposta

El festival We Love Fest celebrarà aquest 2019 la seua tretzena edició a la ciutat d’Amposta, enmig d’un paisatge singular que té com a referents principals el riu Ebre i el Delta.

El proper dissabte, 10 d’agost, des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit, es podrà gaudir d’una edició renovada, ampliada i millorada d’aquesta habitual i ja consolidada cita amb la millor música electrònica i indie del moment. Una cita, que és, a més a més, preàmbul de les festes majors de la ciutat.

We Love Fest 2019 comptarà amb dos escenaris en què els welovers podran ballar sons electrònics i indies al ritme de DJs de primer nivell nacional i internacional, durant més de dotze hores ininterrompudes de festival, en un espai situat al passeig del Riu, on s’habilitarà una chill-àrea, piscina i food-trucks, entre altres. Un espai també de relaxació per recuperar forces i continuar ballant fins no poder més en un ambient festiu i estiuenc.

El passeig del Riu Ebre, a Amposta, és un marc incomparable per celebrar el We Love Fest per les seues vistes inigualables del riu i per la situació estratègica dins el nucli urbà de la ciutat. Un espai ideal que sempre acull un gran nombre d’aficionats que no deixen passar l’oportunitat d’acudir a aquesta gran festa, cada any.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 24 = 33

Últimes notícies