HomeEsportsEl ControlPack Badia amb destacat protagonisme en la clàssica Xavi Tondo de...

El ControlPack Badia amb destacat protagonisme en la clàssica Xavi Tondo de Valls

Cap de setmana intens i amb resultats positius per al Controlpack Badia Fonstad, amb participació en dos proves incloses al calendari de Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall.
Dissabte van competir en el 51è Trofeu Abelard Terenzano a Sant Pere de Ribes, en un circuit interurbà de 18,5 km amb un recorregut de 126 km, obligant als corredors a realitzar un gran esforç, suportant altes temperatures. Mehari Tesfatsion va finalitzar en sexta posició, Arnau Solè en sèptima i Albert Masana en catorzena.

Diumenge van participar en la quarta edició de la Clàssica Xavi Tondo de Valls, amb un recorregut de 128 quilòmetres, amb inici i final a Valls, passant per Pla Sta Maria, Pont d’Armentera, Vilarodona, Bràfim, Nulles, poc exigent en els 40 quilòmetres inicials per preparar els corredors per a una segona part de duresa, entre Valls, Alcover, la Selva del Camp, Coll de la Batalla, Vilaplana, l’Alt de la Mussara, la Febró, Capafonts, Montral , Alcover i Valls. En els anteriors anys la carrera havia format part de la Copa d’Espanya, recordant com sempre en meta a l’exciclista Xavi Tondo desaparegut l’any 2011.

El ciclista francès Nicolas Godin (Vel Club Spiripontain), es va imposar en solitari amb un temps de 3:17:25, d’una prova exigent. En segona i tercera posició van entrar, Guillem Muñoz (Bike Kids) a 13 segons i l’holandès Diederik Deelen (Team SmartDry), a 20. La victòria per equips va ser per al conjunt senienc del Controlpack Badia amb la cinquena posició d’Arnau Sole i setena de Mehari Tesfatsion, que a més va ser el primer en la classificació de la muntanya, com els seus integrants més destacats.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 69

Últimes notícies