HomeEsportsEl Godall campió de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes

El Godall campió de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes

El C.B. Godall es va proclamar campió de la setzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge a les pistes de bitlles de la Zona Esportiva del Perelló. L’equip format per Joaquim Montserrat, Ana Maria Muñoz, Hipólito Meiriño, Ramon Centelles i Jaume Fandos es va imposar en una gran final al C.B. la Penya del Bistec (390 – 350), aconseguint el primer títol en una gran competició a nivell deCatalunya.

Els de Godall van vèncer en quarts de final al Nayox Seat Tàrrega, i en seminals al Perxa d’Astor (Sant Feliu de Buixalleu). Per la seva banda, la Penya del Bistec (Tordera) va guanyar en quarts de final a l’Ivars d’Urgell, i alColobrers (Castellar del Vallès), en semifinals. Els del Vallès havien superat a Vilabrú (Palafrugell), en duel de quarts de final.
El lliurament de premis va estar presidit per Maria Cinta Llaó, alcaldessa del Perelló, acompanyada de GemmaMillan, delegada a Tarragona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Isabel Pallarès, presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Perelló, i Francesc Brull, responsable de la secció de bitlles d’aquesta entitat, organitzadora de la competició.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies