HomeCulturaMontse Castellà actuarà amb Joan Baez en la seua última gira a...

Montse Castellà actuarà amb Joan Baez en la seua última gira a Catalunya

La mítica cantautora Joan Báez ha anunciat que es retira dels escenaris i esta setmana que ve oferirà els seus dos últims concerts a Catalunya: el dijous 25 a Sitges (Festival Terramar) i el dissabte 27 a Sant Feliu de Guíxols (Festival de Portaferrada). 

Per a l’ocasió, Baez ha decidit fer-se acompanyar -en alguns moments concrets del concert- de diversos artistes, entre els quals hi ha la cantautora Montse Castellà. La col·laboració ha estat possible a través del músic Mario Muñoz, qui també cantarà amb Baez. A l’escenari els acompanyaran Bea Talegón (piano), Carlos Sánchez (guitarra acústica), Leo Pascual (guitarra elèctrica) i Eva Kaué (veu). Es tracta de la mateixa formació que el passat dissabte 13 ja va actuar al programa de TV3, FAQS, just amb motiu de l’entrevista que se li va fer a la cantautora nord-americana. 

Es dóna la circumstància que el 2011, Castellà va participar en un concert col·lectiu al Festival Tradicionàrius de Barcelona i ja llavors alguna de les cròniques periodístiques van destacar d’ella que era “de l’escola Joan Baez” (El Punt Avui, març del 2011). Vuit anys després, totes dues compartiran escenari i cantaran juntes alguns temes, que encara no s’han fet públics però que probablement siguen interpretats en català. 

Per a la cantautora ebrenca es tracta “d’un meravellós regal i una vivència que portaré sempre amb mi”. Castellà ha reconegut que “admira l’obra i la trajectòria” de Baez i que “de menuda ja li agradaven les seues cançons, tot i no ser la música que s’escoltava a casa”. “La vaig anar descobrint a poc a poc i la seua veu, les seues composicions i el seu compromís em semblen fabulosos. Agraïxo la seua generositat, serà un honor immens i un plaer enorme”, ha conclòs. 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies