HomeEsportsEl tortosí Toni Girona dirigirà al Chartres de la primera divisió Francesa

El tortosí Toni Girona dirigirà al Chartres de la primera divisió Francesa

Toni Gerona ha acceptat l’oferta per dirigir la temporada vinent al Chartres francès, càrrec que compaginarà amb el de seleccionador masculí de Tunísia.

El procés ha estat una mica lent, amb negociacions en les tres anteriors setmanes, però finalment el tècnic tortosí de 45 anys, serà l’entrenador del Chartres a la Starligue, màxima competició de l’handbol masculí francès.

Toni Gerona va rebre la conformitat de la Federació de Tunísia, amb la qual manté el seu contracte, i s’ha compromès durant dues temporades, inclosa una opcional, com el substitut de Jerome Delarue, que no va renovar, tot i aconseguir el títol de campió de França Proligue i el consegüent ascens de categoria.

Durant la segona quinzena de maig, Girona es va desplaçar a la ciutat de Chartres, per tancar el tracte i visitar les instal·lacions, i començarà les sessions de pretemporada el proper dilluns 22 de juliol, preparant l’inici de la competició oficial. El seu equip tècnic es complementarà amb Pierre Gómez, un ex Tolosa, vinculat amb l’equip nacional de Qatar, i que estarà a càrrec de la preparació física, i Ricardo Candeias, retirat aquesta temporada, l’encarregat de la preparació dels porters.

La pretemporada es desenvoluparà majoritàriament a l’estranger.

El campionat començarà el 4 de setembre, a casa, amb l’Aix-en-Provence, dirigit per l’exblaugrana JeromeFernández.

En total, tindran sis setmanes per preparar i establir les bases d’una nova era, amb un nou entrenador i vuit noves  incorporacions, Wael Jallouz (Berlín), Morten Vium i Vasja Furlan (Ivry), Kim Sonne-Hansen (Minden), Edgar Dentz(Nancy), Nikola Jukic (Pontault), Vanja Ilic (la Rioja), Leonardo Domenech d’Almeida (Pont Genil), Dan-Emil Racotea(Plock).
Toni Gerona va estar a Tortosa, participant al Campus del Centre d’Esports, que porta el seu nom.

Actualment és el seleccionador de Tunísia, amb el qual va guanyar la Copa d’Àfrica del 2018 abans d’ocupar la dotzena posició en l’últim campionat mundial, Prèviament va dirigir a El Jaish de Qatar (2015-2017), encara que la majoria de la seva carrera com a tècnic va transcórrer al FC Barcelona, on va romandre setze anys, amb tres temporades al primer equip com a assistent de Xesco Espar, conquistant la Lliga de Campions en 2005 i una LligaAsobal a 2006.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 72

Últimes notícies