HomeCulturaEls bombers visiten Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre

Els bombers visiten Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre

Un grup de 12 bombers han visitat l’exposició d’Ebrergent, amb obres de joves artistes emergents de les Terres de l’Ebre i àrea d’influència.

Una de les peces és N-340, de Jacint Hierro (Amposta, 1991), una obra que denuncia l’elevada sinistralitat d’aquesta via al seu pas per les Terres de l’Ebre, on els últims 45 anys s’han comptabilitzat centenars d’accidents mortals. A causa d’aquesta elevada sinistralitat, la N-340 també és un punt de sortida habitual per als bombers del parc d’Amposta i així ho han volgut fer visible amb la visita d’avui a Lo Pati.

Diego González, cap del parc dels bombers d’Amposta, ha dit que és una obra que els desperta “sentiments” perquè representa gràficament el nombre de morts que hi hagut en aquesta carretera. “Nosaltres anem a salvar vides però de vegades ens trobem amb gent que l’ha perduda i això ens provoca un sentiment de tristesa. Aquesta obra parla d’això”.

L’artista Jacint Hierro els ha acompanyat en la visita i els ha explicat que ha representat en forma de creu cadascuna de les morts i que és una obra inacabada, ja que malauradament cada any hi ha nous accidents mortals.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies