HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona millora la seguretat viària a la carretera TV-3408,...

La Diputació de Tarragona millora la seguretat viària a la carretera TV-3408, entre Amposta i la Ràpita

La Diputació de Tarragona treballa en el condicionament d’un tram de la carretera TV-3408 que uneix Amposta i la Ràpita. Aquest mes de juliol s’han iniciat les obres que tenen com a objectiu millorar la seguretat viària en el tram comprès entre el punt quilomètric 0,7 i l’encreuament amb la carretera TV-3406.

Entre les actuacions previstes hi ha la col·locació d’una barrera de seguretat al costat dret de la carretera per protegir de possibles caigudes al canal i la millora de la intersecció amb la TV-3406 mitjançant la construcció d’una rotonda. A més, s’ampliarà la calçada actual fins als 6 metres i dos vorals laterals d’un metre cadascun. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants amb la carretera i modificacions de la rasant a la via, però mantenint-ne el traçat original.

Les obres corresponen a la primera fase del projecte de millora de la TV-3408, compten amb un pressupost de més de 2 milions d’euros i està previst que s’allarguin fins al juny del 2020. Per ara no està previst realitzar talls a la carretera, quan les obres ho requereixin s’habilitarà un pas alternatiu degudament senyalitzat.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 31

Últimes notícies