HomeEsportsAdam Raga, dos punts d'assegurar-se un altre sots campionat del món

Adam Raga, dos punts d’assegurar-se un altre sots campionat del món

Adam Raga (TRRS), s’haurà de conformar de nou en lluitar per la segona posició, després del triomf de Toni Bou (Repsol Honda), al Trial GP de França, en la sisena ronda del Campionat del Món de Trial FIM 2019, disputat a l’estació alpina d’Auron, que ha representat  la seua tretzena corona mundial consecutiva.

El trial començava amb cinc zones marcades sobre grans pedres en un llit de riu sec abans de passar a un vessant molt empinada al bosc i finalitzar amb la zona indoor que s’havia utilitzat per a la qualificació.

Bou es va col·locar com a líder destacat després de la primera volta a les 15 zones, mantenint la pressió durant la segona volta tot i la forta oposició de Jaime Busto (Vertigen), que també va resistir la forta pressió d’Adam Raga, qui sumava un parcial de només 8 punts en la segona volta, per completar el podi a només dos punts de Busto, amb un total de 23.

Al final el pilot d’Ulldecona, estava resignat a lluitar per la segona posició “Ha estat una bona carrera en línies generals, superant zones molt bones en les que l’any passat vaig tenir dificultats. Llàstima del fiasco de la zona 8, que al meu entendre no he comès. Ara és moment d’agafar forces, tenim el subcampionat molt enfocat i tractarem d’estar el més amunt possible en l’últim Gran Premi de la temporada.”

Toni Bou virtual campió, suma a la classificació general un total de 140 punts, seguit d’Adam Raga amb 118, Jeroni Fajardo (Gas Gas) 105, Jaime Busto, 77.

El campionat ara pren un descans abans de tornar a la localitat alacantina de la Nucia per al Trial GP d’Espanya, que serà la setena i última ronda del mundial, els dies 21 al 22 de setembre. Abans el 15 de setembre es disputarà la quinta prova del Campionat d’Espanya a la població gallega d’Entrimio a la província d’Ourense.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 7

Últimes notícies