HomeSense categoriaOlivia Newton-John fa una visita privada a Barcelona per celebrar amb l’il·lustrador...

Olivia Newton-John fa una visita privada a Barcelona per celebrar amb l’il·lustrador Ignasi Blanch el llibre-CD LIV ON

La cantant i actriu Olivia Newton-John protagonista de la pel·lícula Grease, ha estat aquests dies a diverses ciutats de l’estat espanyol en viatge privat i acompanyada pel seu marit John Easterling. Primer van passar uns dies a un petit poble de Galicia, on un familiar de l’actriu hi viu des de fa anys.  Des de Galicia va viatjar a Barcelona.

Olivia va posar-se en contacte amb l’il·lustrador Ignasi Blanch per celebrar el projecte creat conjuntament. La trobada a Barcelona estava preparant-se fa temps per a promocionar conjuntament el llibre-CD solidari  LIV ON amb l’il·lustrador català.

Per aquest motiu i acompanyats per amics de la cantant es van reunir durant unes hores a un hotel de la capital catalana i van poder parlar del seu treball, recordar com va anar sortint el projecte i algunes anècdotes entorn als dibuixos creats a llapis i en colors blaus per l’il·lustrador. Ignasi Blanch li va poder ensenyar unes il·lustracions de gran format a color que formen part del nou llibre que ha de sortir al mes d’octubre i li va obsequiar amb una bossa dissenyada també per ell per a la campanya MULLA’t per l’esclerosi múltiple. Olivia es va interessar per tota la vessant solidaria de l’il·lustrador i pel projecte “Humanitzem hospitals” que l’Ignasi Blanch està realitzant a diversos hospitals de Catalunya i ha aplicat a hospitals infantils d’altres països com Croàcia, Colombia i molt aviat a Alemanya. Com a record molt especial del seu projecte comú, Olivia va rebre dues de les il·lustracions originals que formen part del llibre LIV ON.

 

El llibre LIV ON de l’Olivia Newton-John i l’Ignasi Blanch està publicat per l’editorial Flamboyant, culmina un projecte solidari impulsat perl’actiur conjuntament amb l’il·lustrador català, els beneficis del qual es destinaran integrament a la investigació del càncer. 

La cantant australiana, que entén la música com una manera de guarir-se davant la tristesa i el dolor, va rebre la col·laboració de les compositores Amy Sky i Beth Nielsen Chapman per gravar aquest disc que ara pren forma de llibre-CD solidari. 

Ignasi Blanch va conèixer Olivia Newton-John l’any 2009 a Berlín, durant l’estada que l’il·lustrador va fer a la capital alemanya coincidint amb el 20è aniversari de la caiguda del mur. Blanch va ser l’únic artista, representant de Catalunya i de l’Estat espanyol, en el projecte artístic internacional East Side Gallery sobre el Mur de Berlín. 

Posteriorment, en una gira de l’australiana al Regne Unit, van tornar a coincidir i aquesta li va suggerir a Blanch la possibilitat de posar en marxa algun projecte conjunt en benefici de la recerca contra el càncer. Es dona la circumstància que Oliva Newton-John ha estat colpejada durament pel càncer, havent patit ella mateixa la malaltia. La cantant és la mecenes d’un important centre d’investigació sobre el càncer a Austràlia, el Cancer Wellnes and Research Centre https://www.onjcancercentre.org

Olivia Newton-John reconeix que aquest és un disc amb “cançons sobre el dolor, sorgides des del cor”. “Les il·lustracions de l’Ignasi –a qui qualifica d’artista talentós al seu Instagram- encaixen a la perfecció amb les emocions i les lletres del disc”. 

Ignasi Blanch ha dibuixat gairebé tots els seus llibres amb la companyia de la veu de la cantant australiana. “Ara ja fa molts anys que dibuixo professionalment i, durant aquest llarg camí, la veu d’Olivia Newton-John m’ha acompanyat sempre. Les seves cançons s’han convertit en la banda sonora del meu itinerari personal”, explica Ignasi Blanch. 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 33

Últimes notícies