HomePolíticaLa Diputació de Tarragona completa el cartipàs amb quinze delegacions i vuit...

La Diputació de Tarragona completa el cartipàs amb quinze delegacions i vuit presidències de comissions

El conjunt del cartipàs del Govern de la Diputació per al mandat 2019-2023 està conformat per un total quinze delegacions i vuit presidències de comissió, que s’afegeixen a les quatre vicepresidències i les dues presidències d’organisme autònom que ja es van presentar el passat dia 16, en el primer ple del mandat, en què també es va donar compte dels 10 membres de la Junta de Govern. Al ple del proper dia 2 d’agost es donarà compte dels nous nomenaments, ja decretats per la presidenta Noemí Llauradó. Aquest matí, Llauradó acompanyada dels 4 vicepresidents ha presentat als mitjans de comunicació el conjunt del cartipàs, en la que ha estat la primera roda de premsa del mandat.

El cartipàs, tal com ha afirmat la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ‘s’ha dissenyat per impulsar el treball en equip, que permeti que diversos diputats, dels dos grups polítics de govern (ERC i Junts), puguin participar activament de cadascuna de les àrees d’acció de la Diputació’. De fet, Llauradó ha volgut fixar el treball en equip com un dels principals ‘valors del nou govern, juntament amb el diàleg i el consens; les persones, al centre de les decisions, el món local com a símbol de proximitat i participació, el reconeixement de la diversitat territorial”.

 

Tal com ha destacat el vicepresident primer, Quim Nin, “en aquest mandat ens fixem tres objectius fonamentals: la cooperació, el consens i repensar els models estratègics per tal que la Diputació de Tarragona segueixi sent útil per a tothom, sempre tenint en compte la importància dels municipis petits del nostre territori”.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 95

Últimes notícies