Una vintena de comerços surten al carrer a la Nit d’Escàndol d'Amposta

Les botigues estaran a l’avinguda de la Ràpita de set de la tarda a onze de la nit amb ofertes d’entre cinc i trenta euros

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

cartell
cartell

La segona edició de la Nit d’Escàndol torna a treure les botigues de la ciutat a l’avinguda de la Ràpita, el 3 d’agost des de les 19h fins a les 23 hores. En aquesta ocasió hi participaran una vintena de comerços, els quals oferiran uns preus de liquidació unifcats, que aniran des dels 4,99 als 29,99 euros. A més de l’oferta comercial, i amb la voluntat de convertir-se en una jornada per a tota la família, la Nit d’Escàndol també comptarà amb tallers infantils de robòtica, treballs manuals i «jumping». 

La Nit d’Escàndol, organitzada per l’Ajuntament d’Amposta dins del pla de dinamització comercial A la Vora i la Federació de Comerç d’Amposta (FECOAM), va néixer l’any passat amb la finalitat de donar un nou impuls a la fira Fora Stock, que fa més de vint anys que se celebra a la ciutat. A més d’oferir els productes a un preu rebaixat, aquest acte té com a objectiu apropar les botigues als potencials clients, fent recordatori del tracte personalitzat, acurat i professional que ofereix el petit comerç de la ciutat. 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article