HomeSense categoriaPresentada la primera guia de restaurants de la Costa Daurada i les...

Presentada la primera guia de restaurants de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha presentat esta setmana a la Cambra de Comerç de Tortosa l’única guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.

Fa 42 anys que l’associació fa costat al sector de la restauració a la província de Tarragona, però, en paraules del president de l’entitat, Francesc Pintado, trobava a faltar una guia com esta que recopilés i donés visibilitat a les diverses opcions gastronòmiques de la província. La presentació ha comptat amb la presència de Pintado mateix; de Xavier Braña, vicepresident de l’associació i responsable de comunicació, i Héctor Roda, membre de la junta de l’associació a les Terres de l’Ebre, acompanyats del nou president de la Cambra de Tortosa, Francesc Faiges. La Guia Gourmet compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

La guia esdevé un recull “exhaustiu, necessari i divers”, segons l’associació impulsora, de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinents de terres llunyanes, des d’establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets íntims de muntanya, des de cartes infinites per a allargar la sobretaula fins a platets ràpids per a degustar a peu dret. 

Esta és, segons l’associació d’hostaleria, una guia que representa la diversitat del territori a través de la seua gastronomia perquè les especialitats que oferixen els seus restaurants són infinites. I naix amb l’objectiu d’oferir un recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que facilite la descoberta de bars i restaurants de la província i que informe i aconselle sobre les diverses opcions disponibles.

“Hem de treballar perquè es reconega el nostre territori no només per les platges i el clima sinó que el client vinga pels seus restaurants”, explica Pintado. Els més de 9.000 exemplars de la guia ja es troben distribuïts als establiments que recull la guia i a espais gastronòmics i turístics de la província com restaurants, hotels i oficines de turisme.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies